Her er kredittkortene du bør unngå

Vanligvis er vi positive og fokuserer på de kredittkortene som faktisk er verdt å skrive om, for de fleste er jo tross alt nysgjerrige på hvilke kort de bør ha – og ikke hvilke kort de IKKE bør ha. Allikevel skal vi i denne artikkelen se nærmere på de kredittkortene vi mener du bør unngå, rett og slett fordi de har dårlige betingelser eller av andre grunner ikke er til å anbefale. Du er herved advart, og vi vil ikke møte deg på gata med et slikt kredittkort i lommeboka!

EuroCard Gold

Eurocard_Gold_300x200_friDet høres kanskje fristende ut med et kredittkort som skinner av gull, men da kan vi fortelle deg at dette er langt fra det eneste som er gullbelagt – selv om navnet tilsier det. Grunnen til at vi mener at du fint kan unngå EuroCard Gold, er at betingelsene jevnt over er dårlige. For eksempel kan vi nevne et årsgebyr på 645 kroner, der de fleste andre konkurransedyktige kredittkort på markedet ikke har noe årsgebyr i det hele tatt. Ene og alene en grunn til å styre unna, men når du får høre at den effektive renten er på hele 33,87 prosent – så styrer du i alle fall unna. Nei, her finnes det bedre alternativer.

Diners Club

diners-premiumIgjen snakker vi om et kredittkort som kan friste med en eksklusiv look, medlemskap i Diners Club og inngang til diverse flyplasslounger. Men er dette verdt en årsavgift på 645 kroner og en skyhøy effektiv rente på 34,78 prosent? Det får være opp til deg å vurdere, men nei mener vi bestemt. Dessuten er Diners Clubb tett assosiert til overnevnte EuroCard, og følgelig er det kanskje ikke så rart at betingelsene ikke er noe spesielt bedre for kredittkortene fra Diners Club. Du kan trygt unngå disse kredittkortene med mindre flyplasslounger er det som betyr mest for deg her i verden.

Statoil MasterCard

236482f75a6a451a80cf3ab09e53c8b5Såkalte bensinkort er meget populære blant det norske folk, noe som kanskje ikke er så rart. Du kan nemlig spare ganske mye penger på å bruke et kredittkort med bensinbonus, slik som Statoil MasterCard er. Grunnen til at vi mener du bør unngå dette kredittkortet er at det finnes bedre alternativer der ute. Her får du nemlig kun 30 øre bonus per liter drivstoff (med mindre du fyller mer enn 2500 liter/årlig, da får du 40 øre/literen). Andre kredittkort på markedet kan by på bonuser fra faste 40 til 80 øre per liter!

WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.